Dielemans Technische Opleidingen

 

Achtergrond

 

Dielemans Technische Opleidingen (DTO) verzorgd sinds 1988 vanuit de regio Breda kader en inspectie opleidingen op lasgebied, waar we al sinds 1994 door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) voor erkend zijn. Sinds 1994 is DTO uitgegroeid tot een opleidingsinstituut dat een groot deel van het middenkader personeel in midden en zuid Nederland heeft opgeleid.

 

De kennis die DTO door de jarenlange ervaring heeft opgebouwd resulteerd in opleidingen de gegeven worden met een goede afstemming, zowel qua les materiaal als planning, op de landelijke examens van de opleidingen. DTO en meerdere van zijn docenten zijn tevens ook vertegenwoordigd in diverse opleidingscommissies van het NIL, om continue mee te kunnen helpen aan het doorvoeren van verbeteringen om deze zoveel mogelijk op de praktijk te laten aansluiten.  

 

Binnen DTO is er zowel lastechnisch (IWE gecertificeerd personeel) als didactische kennis aanwezig. We zien hiermee ook het belang om niet alleen de kennis in huis te hebben, maar ook om deze kennis zo goed mogelijk naar onze studenten te kunnen overdragen.

 

Alle kaderopleidingen die door DTO op lasgebied worden verzorgd, zijn door het International Institute of Welding (IIW), de European Federation for Welding, Joining and Cutting (EWF) en het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) erkend en gecertificeerd.

 

Opleidingslocatie

 

DTO is gevestigd op Minervum 7154, 4817 ZN te Breda. Op deze ruime opleidingslocatie heeft DTO de beschikking over alle moderne opleidingsmiddelen die nodig zijn ter ondersteuning van onze docenten om de lesstof zo goed mogelijk over te kunnen brengen. 

 

We kiezen specifiek voor slechts een opleidingslocatie in de omgeving van Breda, vanwaar we  onze opleidingen verzorgen. Dit zorgt er voor dat we zeker zijn dat we van de best mogelijke docenten en praktijk voorzieningen gebruik kunnen maken. We zien studenten uit een groot deel van midden en zuid Nederland wekelijks weer naar onze opleidingslocatie komen om van onze kennis en ervaring te kunnen leren. Tevens mogen we ook regelmatig studenten vanuit België verwelkomen.

 

U bent van harte welkom om kennis te komen maken bij ons in Breda. Onder het genot van een vers kopje koffie, die ook tijdens alle lessen die we verzorgen voor onze studenten vrij beschikbaar is, kunnen we onze mogelijkheden persoonlijk toelichten.